Gerelateerde artikelen

  • Kookboek Wat eten we vandaag? Kookboek Wat eten we vandaag?
  • Recept Thaise nasi Recept Thaise nasi
  • Risottoserie (5): recept risotto uit de oven Risottoserie (5): recept risotto uit de oven
  • Alles over risotto (4): recept met kliekjes Alles over risotto (4): recept met kliekjes
  • Recept Andijviesalade met kaas en linzen Recept Andijviesalade met kaas en linzen
  • Recept: Brownies (zonder pak) Recept: Brownies (zonder pak)

Pinterest

  • Pitabroodjes, gewoon
  • Falafel niet à la de
  • Niet omdat het moet
  • Zo'n Chinois uit de
  • Jeugdsentiment uit d
  • Kip-kerrie met bloem

Meest bekeken

  • Recept Bloem van brioche Recept Bloem van brioche
  • Recept zelfgemaakte boter Recept zelfgemaakte boter
  • Falafel uit de oven Falafel uit de oven
  • American pancakes met eigen wei American pancakes met eigen wei
  • Moederdagkookboekkadotip Moederdagkookboekkadotip
  • Recept Pitabroodjes Recept Pitabroodjes

Recept lasagna

Een mens kan nooit genoeg lasagna eten. Deze is zoals gebruikelijk met een traditionele tomaten/gehaktsaus, maar het bijzondere zit ‘m in de kaassaus. Niet op basis van bechamel (melk en bloem), maar een heel makkelijke variant: gewoon twee kaassoorten mengen met kwark en witte wijn. Een béétje Italiaan gruwt waarschijnlijk van het idee, en dat zitten er ook nog volstrekt onitaliaanse kummelzaadjes in, maar ach, Jamie Oliver zei het al: ‘Die verdomd traditionele Italianen staan ook nergens voor open!’