Recept lasagna

Een mens kan nooit genoeg lasagna eten. Deze is zoals gebruikelijk met een traditionele tomaten/gehaktsaus, maar het bijzondere zit ‘m in de kaassaus. Niet op basis van bechamel (melk en bloem), maar een heel makkelijke variant: gewoon twee kaassoorten mengen met kwark en witte wijn. Een béétje Italiaan gruwt waarschijnlijk van het idee, en dat zitten er ook nog volstrekt onitaliaanse kummelzaadjes in, maar ach, Jamie Oliver zei het al: ‘Die verdomd traditionele Italianen staan ook nergens voor open!’

Ontvang de nieuwsbrief!
Like onze Koken.blogo.nl pagina op facebook:
Reageer via Facebook Reageer

2 reacties

  1. hallo, alles goed, ik heet lisa en ik hou wel van lasagne, nou ben ik alleen opzoek naar de ingredienten

  2. hallo, alles goed, ik heet lisa en ik hou wel van lasagne, nou ben ik alleen opzoek naar de ingredienten

Laat een reactie achter

*