Gerelateerde artikelen

  • Kookboek Wat eten we vandaag? Kookboek Wat eten we vandaag?
  • Recept Thaise nasi Recept Thaise nasi
  • Risottoserie (5): recept risotto uit de oven Risottoserie (5): recept risotto uit de oven
  • Alles over risotto (4): recept met kliekjes Alles over risotto (4): recept met kliekjes
  • Recept Andijviesalade met kaas en linzen Recept Andijviesalade met kaas en linzen
  • Recept: Brownies (zonder pak) Recept: Brownies (zonder pak)

Pinterest

  • Pitabroodjes, gewoon
  • Falafel niet à la de
  • Niet omdat het moet
  • Zo'n Chinois uit de
  • Jeugdsentiment uit d
  • Kip-kerrie met bloem

Meest bekeken

  • Röstirondjes met spek en ui Röstirondjes met spek en ui
  • Kookboek: Mag ik nog een hapje? Kookboek: Mag ik nog een hapje?
  • Sambal goreng asperges Sambal goreng asperges
  • Aspergesoep van schillenwater Aspergesoep van schillenwater
  • Sjef! mayo voor het goeie doel Sjef! mayo voor het goeie doel
  • Klassieke asperges met hollandaise Klassieke asperges met hollandaise

Recept lasagna

Een mens kan nooit genoeg lasagna eten. Deze is zoals gebruikelijk met een traditionele tomaten/gehaktsaus, maar het bijzondere zit ‘m in de kaassaus. Niet op basis van bechamel (melk en bloem), maar een heel makkelijke variant: gewoon twee kaassoorten mengen met kwark en witte wijn. Een béétje Italiaan gruwt waarschijnlijk van het idee, en dat zitten er ook nog volstrekt onitaliaanse kummelzaadjes in, maar ach, Jamie Oliver zei het al: ‘Die verdomd traditionele Italianen staan ook nergens voor open!’