Gerelateerde artikelen

  • Kookboek Wat eten we vandaag? Kookboek Wat eten we vandaag?
  • Recept Thaise nasi Recept Thaise nasi
  • Risottoserie (5): recept risotto uit de oven Risottoserie (5): recept risotto uit de oven
  • Alles over risotto (4): recept met kliekjes Alles over risotto (4): recept met kliekjes
  • Recept Andijviesalade met kaas en linzen Recept Andijviesalade met kaas en linzen
  • Recept: Brownies (zonder pak) Recept: Brownies (zonder pak)

Pinterest

  • Pitabroodjes, gewoon
  • Falafel niet à la de
  • Niet omdat het moet
  • Zo'n Chinois uit de
  • Jeugdsentiment uit d
  • Kip-kerrie met bloem

Meest bekeken

  • Röstirondjes met spek en ui Röstirondjes met spek en ui
  • Kookboek: Mag ik nog een hapje? Kookboek: Mag ik nog een hapje?
  • Sambal goreng asperges Sambal goreng asperges
  • Aspergesoep van schillenwater Aspergesoep van schillenwater
  • Sjef! mayo voor het goeie doel Sjef! mayo voor het goeie doel
  • Klassieke asperges met hollandaise Klassieke asperges met hollandaise

Recept verse doperwten

Verse doperwten zijn er niet zo lang, dus als je ze ziet liggen bij de groenteboer (nee, ze liggen nou nooit eens bij de supermarkt) moet je toeslaan. Je moet toch minstens één keer in je leven je eigen boontjes gedopt hebben? Nou dan. Een rustgevend klusje met de avondkrant erbij. En ze zijn nog lekker om rauw te verschalken ook. Vandaag een recept van een lenteachtig stamppotje met doperwten.