Gerelateerde artikelen

  • Kookboek Wat eten we vandaag? Kookboek Wat eten we vandaag?
  • Recept Thaise nasi Recept Thaise nasi
  • Risottoserie (5): recept risotto uit de oven Risottoserie (5): recept risotto uit de oven
  • Alles over risotto (4): recept met kliekjes Alles over risotto (4): recept met kliekjes
  • Recept Andijviesalade met kaas en linzen Recept Andijviesalade met kaas en linzen
  • Recept: Brownies (zonder pak) Recept: Brownies (zonder pak)

Pinterest

  • Pitabroodjes, gewoon
  • Falafel niet à la de
  • Niet omdat het moet
  • Zo'n Chinois uit de
  • Jeugdsentiment uit d
  • Kip-kerrie met bloem

Meest bekeken

  • Recept Pitabroodjes Recept Pitabroodjes
  • Kookboek: Mag ik nog een hapje? Kookboek: Mag ik nog een hapje?
  • Röstirondjes met spek en ui Röstirondjes met spek en ui
  • Spreek Smakelijk: vertrouwenscrisis tussen consument en industrie Spreek Smakelijk: vertrouwenscrisis tussen consument en industrie
  • Koningsdagkoeken Koningsdagkoeken
  • Sjef! mayo voor het goeie doel Sjef! mayo voor het goeie doel

Recept lamsstoofpot

Dit recept heb ik vorige zomer geleerd van Turkse Ayse, die de sterren van de hemel kookt. Het is een makkelijk gerecht, maar o zo lekker: kleingesneden sperziebonen met lamsvlees en een eitje. Je blijft ervan eten. Serveer dit stoofschoteltje in een soepbord, en dep de geurige tomatensaus op met wat Turks brood. Ook zeer geschikt om van tevoren te maken want ook geserveerd op kamertemperatuur is het heerlijk.