Gerelateerde artikelen

  • Kookboek Wat eten we vandaag? Kookboek Wat eten we vandaag?
  • Recept Thaise nasi Recept Thaise nasi
  • Risottoserie (5): recept risotto uit de oven Risottoserie (5): recept risotto uit de oven
  • Alles over risotto (4): recept met kliekjes Alles over risotto (4): recept met kliekjes
  • Recept Andijviesalade met kaas en linzen Recept Andijviesalade met kaas en linzen
  • Recept: Brownies (zonder pak) Recept: Brownies (zonder pak)

Pinterest

  • Mug cake (of Cake in
  • Goulash, daar heb je
  • Speculaasbrokken, ex
  • Lachwekkend niksig z
  • Fortune cookies (gel
  • Mosselkruiden, ach j

Meest bekeken

  • Pasta zonder schuldgevoel Pasta zonder schuldgevoel
  • Recept Gelukskoekjes Recept Gelukskoekjes
  • Familierecept: Ragout Familierecept: Ragout
  • Food design: ons eten van morgen Food design: ons eten van morgen
  • Kookboek Familierecepten Kookboek Familierecepten
  • Recept van de dag: gehakt met bloemkool Recept van de dag: gehakt met bloemkool

Recept uiensoep

Na alle holadijee-kerstdiners waarin iedereen zich eens flink heeft uitgesloofd, is januari traditioneel de tijd om het maar weer eens wat rustiger aan te doen. Doe maar gewoon – dat werk. En dit koude winterweer is bovendien ideaal voor het betere soepgebeuren. Zoals een echte onvervalste hartverwarmende uiensoep. Die uit de appelmoes-met-kers-horeca is een regelrechte verschrikking, dat kun je zelf veel beter, en niet te vergeten lekkerder. Mijn recept is gebaseerd op de Franse manier van uiensoep maken. Gloeiend heet te nuttigen, en dan bij elke hap nét niet je mond verbranden, dan is ‘ie het lekkerst.