Gerelateerde artikelen

  • Kookboek Wat eten we vandaag? Kookboek Wat eten we vandaag?
  • Recept Thaise nasi Recept Thaise nasi
  • Risottoserie (5): recept risotto uit de oven Risottoserie (5): recept risotto uit de oven
  • Recept Andijviesalade met kaas en linzen Recept Andijviesalade met kaas en linzen
  • Recept: Brownies (zonder pak) Recept: Brownies (zonder pak)
  • Recept Snelle salade Recept Snelle salade

Pinterest

  • Joehoe, ik ben in de
  • Groentesmeersel voor
  • Je móet ze een keer
  • Zelf verse pasta mak
  • Snelle lasagne maak
  • Röstirondjes, niet u

Meest bekeken

  • Boek: Eet als een expert Boek: Eet als een expert
  • Nederland “echt een kookland” volgens HelloFresh Nederland “echt een kookland” volgens HelloFresh
  • Recept perenijsjes Recept perenijsjes
  • 13 culisouvenirs uit Frankrijk 13 culisouvenirs uit Frankrijk
  • Recept Filet hollandais (paprikaspread voor op brood) Recept Filet hollandais (paprikaspread voor op brood)
  • Pakjestest 1: Italiaanse spaghetti carbonara Pakjestest 1: Italiaanse spaghetti carbonara

Recept uiensoep

Na alle holadijee-kerstdiners waarin iedereen zich eens flink heeft uitgesloofd, is januari traditioneel de tijd om het maar weer eens wat rustiger aan te doen. Doe maar gewoon – dat werk. En dit koude winterweer is bovendien ideaal voor het betere soepgebeuren. Zoals een echte onvervalste hartverwarmende uiensoep. Die uit de appelmoes-met-kers-horeca is een regelrechte verschrikking, dat kun je zelf veel beter, en niet te vergeten lekkerder. Mijn recept is gebaseerd op de Franse manier van uiensoep maken. Gloeiend heet te nuttigen, en dan bij elke hap nét niet je mond verbranden, dan is ‘ie het lekkerst.