Gerelateerde artikelen

  • Kookboek Wat eten we vandaag? Kookboek Wat eten we vandaag?
  • Recept Thaise nasi Recept Thaise nasi
  • Risottoserie (5): recept risotto uit de oven Risottoserie (5): recept risotto uit de oven
  • Alles over risotto (4): recept met kliekjes Alles over risotto (4): recept met kliekjes
  • Recept Andijviesalade met kaas en linzen Recept Andijviesalade met kaas en linzen
  • Recept: Brownies (zonder pak) Recept: Brownies (zonder pak)

Pinterest

  • Pitabroodjes, gewoon
  • Falafel niet à la de
  • Niet omdat het moet
  • Zo'n Chinois uit de
  • Jeugdsentiment uit d
  • Kip-kerrie met bloem

Meest bekeken

  • Kookboek: Mag ik nog een hapje? Kookboek: Mag ik nog een hapje?
  • Röstirondjes met spek en ui Röstirondjes met spek en ui
  • Sambal goreng asperges Sambal goreng asperges
  • Aspergesoep van schillenwater Aspergesoep van schillenwater
  • Sjef! mayo voor het goeie doel Sjef! mayo voor het goeie doel
  • Klassieke asperges met hollandaise Klassieke asperges met hollandaise

Recept uiensoep

Na alle holadijee-kerstdiners waarin iedereen zich eens flink heeft uitgesloofd, is januari traditioneel de tijd om het maar weer eens wat rustiger aan te doen. Doe maar gewoon – dat werk. En dit koude winterweer is bovendien ideaal voor het betere soepgebeuren. Zoals een echte onvervalste hartverwarmende uiensoep. Die uit de appelmoes-met-kers-horeca is een regelrechte verschrikking, dat kun je zelf veel beter, en niet te vergeten lekkerder. Mijn recept is gebaseerd op de Franse manier van uiensoep maken. Gloeiend heet te nuttigen, en dan bij elke hap nét niet je mond verbranden, dan is ‘ie het lekkerst.