Recept uiensoep

Na alle holadijee-kerstdiners waarin iedereen zich eens flink heeft uitgesloofd, is januari traditioneel de tijd om het maar weer eens wat rustiger aan te doen. Doe maar gewoon – dat werk. En dit koude winterweer is bovendien ideaal voor het betere soepgebeuren. Zoals een echte onvervalste hartverwarmende uiensoep. Die uit de appelmoes-met-kers-horeca is een regelrechte verschrikking, dat kun je zelf veel beter, en niet te vergeten lekkerder. Mijn recept is gebaseerd op de Franse manier van uiensoep maken. Gloeiend heet te nuttigen, en dan bij elke hap nét niet je mond verbranden, dan is ‘ie het lekkerst.

Ontvang de nieuwsbrief!
Like onze Koken.blogo.nl pagina op facebook:
Reageer via Facebook Reageer

2 reacties

  1. De Franse manier van uiensoep maken is dé manier. Zo mag Gordon Ramsay’s Perzische uiensoep mag er best zijn, maar er gaat weinig boven het originele uiensoep recept van de Parijse Hallen…

  2. De Franse manier van uiensoep maken is dé manier. Zo mag Gordon Ramsay’s Perzische uiensoep mag er best zijn, maar er gaat weinig boven het originele uiensoep recept van de Parijse Hallen…

Laat een reactie achter

*