Gerelateerde artikelen

  • Kookboek Wat eten we vandaag? Kookboek Wat eten we vandaag?
  • Recept Thaise nasi Recept Thaise nasi
  • Risottoserie (5): recept risotto uit de oven Risottoserie (5): recept risotto uit de oven
  • Alles over risotto (4): recept met kliekjes Alles over risotto (4): recept met kliekjes
  • Recept Andijviesalade met kaas en linzen Recept Andijviesalade met kaas en linzen
  • Recept: Brownies (zonder pak) Recept: Brownies (zonder pak)

Pinterest

  • Groentesmeersel voor
  • Je móet ze een keer
  • Zelf verse pasta mak
  • Snelle lasagne maak
  • Röstirondjes, niet u
  • Pitabroodjes, gewoon

Meest bekeken

  • Italiaanse lasagne (voor dummies) Italiaanse lasagne (voor dummies)
  • Aspergerisotto met zeekraal Aspergerisotto met zeekraal
  • Aspergesouffleetjes Aspergesouffleetjes
  • Serviezenworkshop Dutch Design Serviezenworkshop Dutch Design
  • Recept Verse pasta Recept Verse pasta
  • Koken met Karin-dag op basisschool Koken met Karin-dag op basisschool

Recept uiensoep

Na alle holadijee-kerstdiners waarin iedereen zich eens flink heeft uitgesloofd, is januari traditioneel de tijd om het maar weer eens wat rustiger aan te doen. Doe maar gewoon – dat werk. En dit koude winterweer is bovendien ideaal voor het betere soepgebeuren. Zoals een echte onvervalste hartverwarmende uiensoep. Die uit de appelmoes-met-kers-horeca is een regelrechte verschrikking, dat kun je zelf veel beter, en niet te vergeten lekkerder. Mijn recept is gebaseerd op de Franse manier van uiensoep maken. Gloeiend heet te nuttigen, en dan bij elke hap nét niet je mond verbranden, dan is ‘ie het lekkerst.