Aspergesouffleetjes

Het is wellicht niet salonfähig om het hier hardop te zeggen, maar ik ben erg van de liflafjes. Ik krijg […]

Kookboektip: Koken met Karin 1

Mijn allereerste kookboek is herdrukt, maar nu speciaal in spotgoedkope paperback, hoezee. Derhalve nu nog maar voor 9,95 euro, je […]

That Sugar Film

Tja, natuurlijk moest ik er naartoe, beroepshalve. That Sugar Film is een egodocumentaire à la Supersize Me van Morgan Spurlock, maar […]

Het grote poetsboek

Mijn vaatwasser had ineens zeer onwelriekende neigingen. Wat doe je dan? Dan bel je met poetsgoeroe annex ex-Trouwcollega Diet Groothuis en […]

Aspergekroketten

Op aspergereportage in Venlo kwam ik na het bezoeken van telers en kwekers onvermijdelijk ook terecht in hét plaatselijke aspergerestaurant, […]

Sambal goreng asperges

Volgens mij eten wij zo weinig asperges omdat we niet goed weten wat we ermee moeten. Ja, koken, en dan […]

Lunchen bij l’Arpège

Meneer Koken met Karin en ik hadden wat te vieren, en waar doet een mens dat beter dan al etend […]

Aspergesoep van schillenwater

Asperges koken? Altijd eerst even de schillen en taaie uiteindes gebruiken om pak ‘m beet 15-20 minuten een bouillonnetje van […]

Klassieke asperges met hollandaise

De lekkerste, deftigste groente die er is, bovendien zo’n beetje het enige overgebleven échte seizoensproduct van ons land, verdient een […]

Op reportage naar de asperges

Een grote vrachtwagen vol sprietig bruin grut komt piepend het terrein opgereden van Beeren Plantproducts in het Noord-Limburgse Neer. Tuinafval? […]